Ajánlóim

1.Belicza László

Foglakozása: Kállósemjén Polgármestere

Ajánló szöveg:

Dr. Simon Miklós országgyűlési Képviselő Úr szívén viseli a hozzá tartozó települések jövőjét. Folyamatosan azon munkálkodik, hogy a térség fejlődését elősegítse és az itt élő emberek képviseletét maximálisan ellássa. Legfőbb célja a településeken élő családok és a keresztény értékek védelme. Megoldásokat kereső, empatikus, segítőkész, logikus gondolkodásmódjával már többször bizonyította rátermettségét.

2. Dankó Szilvia

Foglalkozás: énekes előadó

Ajánló szöveg:

Fellépéseim során, több alkalommal is volt szerencsém személyesen találkozni, és beszélgetni dr. Simon Miklós Országgyűlési Képviselő̋ Úrral. Szülőföldem fejlődését látva, hálás vagyok mindazért, amit térségünk felemelkedéséért tesz. Azért ajánlom tiszta szívből képviselő urat, mert politikusként, - az élet számos területe mellett - elkötelezett a kultúra szeretete, tisztelete iránt, a térségünkben született, az otthonról hozott tehetségek felkarolásában, a régi hagyományok megőrzésében, vagy tovább folytatásában.

Ezúton, Tisztelettel Kérem Önöket, hogy a 2022-es Országgyűlési Választásokon támogassák dr. Simon Miklóst, hogy tovább épülhessen, szépülhessen szeretett térségünk!

 

3. Dr. Nagy István

Foglalkozás: agrárminiszter

Ajánló szöveg:

Azért ajánlom jó szívvel Simon Miklóst országgyűlési képviselőnek, mert itt születtem, itt vannak a gyökereim, élő kapcsolatban van a gazdákkal, s elkötelezett a gazdák tisztességes jövedelmének biztosítására. A vidék gazdaságának erősítése pedig egész Magyarország megerősítését jelenti.

4. Dr. Vonza András

Foglakozása: Nyugdíjas Miniszter- Nagykálló

Ajánló szövege:

Miklóst, mint barátomat ajánlom, mert kitartó, segítő készségének köszönhetően eredményes munkát tudhat maga mögött. Gazdálkodó családból származik, így fontos számára a nemzedékünk sorsa, jövője, az élet minden területén dolgozó szakemberek munkájának elismerése. Ilyen emberekre van szükség az Ország Házába. Ezért támogatom.

5.Fazakas Ferenc Sándor

Foglalkozása: református lelkipásztor - Nyírbátor

Ajánló szöveg:

Keresztyén hit, magyar nemzet, hagyományos családmodell! Számomra a jövő tervezése és építése szorosan összefügg az alapvető értékek ápolásával,megőrzésével, továbbadásával. Református keresztyénként, határtalan(ul) magyarként és gyermekeket nevelő családfőként ezen közös céljaink mentén szeretettel támogatom Dr.Simon Miklós urat!

6. Horváth János

Foglalkozás:

Római Címzetes apát- plébános, - Kállósemjén díszpolgára, Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetettje

Ajánló szöveg:

Választókerületünk 33 települése ebben a választási ciklusban annyit gyarapodott, hogy egy könyvet megtöltene, ha minden elvégzett munkát felsorolnánk. A demokratikusan hatalomra került FIDESZ-KDNP kormány és képviselőnk, dr. Simon Miklós köszönetet és tiszteletet érdemel. 3O éve egy területen munkálkodunk. Ifjúságunkban közös volt a lelki mesterünk, az érpataki Kovács Gyula tiszi bácsi. Miklósra fogok szavazni. „ Isten nélkül, egy embertelen világot lehet építeni.” Szent II. János Pál. Sok erőt adjon neki a következő ciklusban is a mennyei Király!

 

7.ifj. Fekete György

Foglalkozás:  Nyírbátori fogathajtó világbajnoki csapat tagja

Ajánló szöveg:

Képviselő úr személyében olyan embert ismerhettem meg, akinek fontos az itt élő emberek sorsa, Hűséges ahhoz keresztény hithez, amit bencés diákként megtapasztalt, Következetes és fáradhatatlan ember. Térségünkben az elmúlt időszakban olyan fejlesztések valósultak meg segítségével Elkötelezett térségünk fejlődése iránt.

8. Dr. Imréné Dr. Plangár Mária

Foglalkozás: háziorvos - Nyírbéltek

Ajánló szöveg:

Saját és betegeim nevében is nagyra értékeljük a Kormány azon adópolitikáját, mely a gyermekeket nevelő szülőket érinti. Azért tudom továbbra is támogatni Miklóst, mert családcentrikus, elkötelezett a házasság, a család, a társadalom védelmében. Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy az egyre növekvő migráció komoly biztonsági kockázatot jelent ránk nézve. Gyermekeim jövőjét csak akkor látom biztosítottnak, ha a jelenlegi Kormány marad, - hisz Ők fellépnek az illegális bevándorlás ellen, -  és olyan embereke fognak képviselni bennünket, mint Simon Miklós. Ezért mindent meg fogunk tenni.

 

9. Papp Gábor László

Foglalkozás: Sz.-Sz.-B.M.K. és Egyetemi Oktatókórház Szállítási osztályvezető

Ajánló szöveg:

Friss házasként és újdonsült édesapaként megtapasztalhattam, hogy a Kormány családpolitikájának köszönhetően olyan támogatásokra nyílt lehetőség,  amely biztonságos alapot jelentett közös életünk kezdetén. Igénybe vehettük az első házasok kedvezményét, a Családi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK), a Babaváró Hitelt. A Csecsemőgondozási Díj (CSED) 100 %-ra emelkedett és nem utolsó sorban visszakaphatjuk a  befizetett személyi jövedelem adónkat. Soha ennyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most.

10. Pálosi László

Foglalkozás: Balkány város polgármestere

Ajánló szöveg:

Polgármesterként mindig érzem a személyes jelenlétét, támogatását. A térség iránti elkötelezettsége, tenni akarása nekem már bizonyított. Minket képvisel, miértünk küzd, munkájának eredményei nyilvánvalóak az itt élők számára.

11.Trefán Szilárd

Foglalkozás: projektmenedzsment- MSK Nyírbátor

Ajánló szöveg:

Nagycsaládosként, köszönetemet fejezem ki országgyűlési képviselőnknek, Dr. Simon Miklósnak illetve a Fidesz - KDNP kormánynak, hogy elkötelezettek a határvédelem  mellett és  mindent megtesznek a migrációs nyomás megfékezéséért. Hatékony védelmet biztosítanak nekünk polgároknak, hogy biztonságban nyugodt környezetben, jólétben nevelhessük gyermekeinket. Támogatom, hogy továbbra is megvédjék az országunkat a jövő nemzedékének, - az idegen kultúrákból ideáramló agresszív határsértőkkel, az illegális határátkelésben közreműködő embercsempészekkel szemben.